agence-producteurs-locaux-damien-kuhn-97729-unsplash

Grillers: Perfecte Aardappelen voor de BBQ, om te Poffen en voor Kumpir

Grillers zijn grote aardappelen met een mooie, gladde, gele schil. Dankzij hun formaat zijn deze aardappelen uitstekend geschikt om te grillen en te poffen. Kruimige aardappelen zijn hierbij de beste keuze vanwege hun zachte structuur, wat ze ideaal maakt voor een heerlijke Kumpir of een BBQ-aardappel.

Bij Quik’s zijn we gespecialiseerd in grillaardappelen naast ons brede assortiment aan verse en koelverse aardappelproducten. Na een uitgebreide wasbeurt, sorteren we de aardappels altijd op kwaliteit en grootte.

De aardappel is ovaal, wat ervoor zorgt dat een maatsortering niet resulteert in een eenduidige partij. Daarom hebben we een extra sorteermogelijkheid toegevoegd. Onze aardappelen worden op maat én gewicht gesorteerd, wat resulteert in een uniform product ondanks de variërende vormen van de aardappelen.

Om de aardappels nauwkeurig op maat en gewicht te sorteren, maken we gebruik van een unieke installatie waarmee we een aanpak op maat kunnen combineren met een productiegerichte aanpak. Hierbij wordt elke individuele aardappel gewogen en geselecteerd.

Klant specifiek aanbod

Een aardappel van dezelfde grootte is ideaal voor de professionele keuken, omdat aardappelen met dezelfde grootte dezelfde bereidingstijd hebben. We leveren een breed assortiment aardappelen, qua rassen en qua sorter­­­ing.

Verpakking

Onze Grillers zitten in een aantrekkelijke en stevige verpakkingen. Kies voor onze bedrukte 12,5 kg doos, sterke 15 kg doos of 20 kg polynetzak. Daarnaast is maatwerk altijd bespreekbaar.

Grillers voor Kumpir

Onze Grillers zijn dé ultieme aardappel voor het typisch Turkse streetfoodgerecht genaamd Kumpir. Kumpir is een grote gepofte aardappel uit de oven. De dampende aardappel wordt open gesneden en de binnenkant wordt vermengd met boter en kaas tot een soort puree. Met verrassende smaakcombinaties van verschillende toppings zoals kip, tonijn, maïs, olijven en augurk wordt de aardappel royaal gevuld naar wens.

Gewichtsreeksen

Voor onze klanten bieden we standaard gewichtsreeksen, perfect voor verschillende toepassingen:

  • Q1: 175-225 gram per stuk (ca. 75 st./15 kg)
  • Q3: 225-275 gram per stuk (ca. 60 st./15 kg)
  • Q5: 275-325 gram per stuk (ca. 50 st./15 kg)
  • Q7: 325-425 gram per stuk (ca. 40 st./15 kg)
  • Q8: 425-625 gram per stuk (ca. 25 st./15 kg)

Benieuwd naar andere verpakkingsmogelijkheden of gewichts-sorteringen? Neem dan contact met ons op. Creëer een passend aanbod voor uw doelgroep met ons totaalpakket kwaliteitsaardappelen.